OmniGeK 2020

Sport-en CreaGeK

 

OmniGeK is een nieuw sportconcept om je kind een week lang
te laten exploreren in het sportgebeuren.
Tijdens onze sportkampen besteden jouw kinderen hun vakantie niet alleen op een leuke manier, ze verleggen ook hun grenzen, verreiken hun kennis en bouwen nieuwe vriendschappen op.

 

De “kids” kunnen het sportkamp combineren met crea of extra sport.
Bij sportGeK krijgen de kinderen extra sport op originele manier aangeboden.
Bij creaGeK gaan de kinderen niet alleen sporten maar gaan ze ook op een creatieve wijze knutselen, toneel spelen, dansen en nog veel meer.

Als kers op de taart trakteren de kinderen jullie de laatste dag op een adembenemende show  en tentoonstelling die zij gedurende de hele week voorbereiden.

 

Fun gegarandeerd!

 

 

De lessen worden steeds door gediplomeerde lesgevers & leerkrachten gegeven.

 

 

 

 

 

 

 

Voor wie?

Kinderen van 4 - 10 jaar

Wanneer?
Kamp 1:  27 - 31 juli

Kamp 2:  03 - 07 augustus

Prijs?

€115

Waar? 
Virgo Sapiens Londerzeel, Heldenplein

Opvang?
Ja zeker, van 8u00-9u00 en van 16u00 tot 17u00

 

Prijs opvang?

10 euro ochtend en 10 euro voor de avond
(= bedrag voor een hele week)

 

 
 
 

SportGeK (formule)

 

De kids komen 's ochtends toe en kunnen zich al even uitleven tot het tijd is. De kinderen worden verdeeld in kleine groepjes naar gelang hun leeftijd.
De hele voormiddag gaan alle groepen leuke sporten, new games en andere sportgerelateerde activiteiten beoefenen. Dit op een veilige en zeer creatieve manier, want daar zijn we heer en meester in!

 

's Middags is het tijd om gezellig samen te eten in de refter of op het grasveld. Daarna is er nog even tijd voor wat ontspanning (boekjes lezen, nog wat sporten of knus babbelen).

 

Daarna vliegen we er weer in!
SportGeK sport lekker verder.
Dit op toch een beetje een andere manier!
Hoe dan?
Dat verklappen we lekker niet! 

 

 

Ik ben helemaal SportGeK

CreaGeK (formule)

 

De kids komen 's ochtends toe en kunnen zich al even uitleven tot het tijd is. De kinderen worden verdeeld in kleine groepjes naar gelang hun leeftijd.
De hele voormiddag gaan alle groepen leuke sporten, new games en andere sportgerelateerde activiteiten beoefenen. Dit op een veilige en zeer creatieve manier, want daar zijn we heer en meester in!

 

's Middags is het tijd om gezellig samen te eten in de refter of op het grasveld. Daarna is er nog even de tijd voor wat ontspanning (boekjes lezen, nog wat sporten of knus babbelen).

 

Daarna vliegen we er weer in!
CreaGeK gaat de creatieve tour op. Knutselen, proefjes, toneel, leuke filmpjes maken,... Dit alles op een leuke en professionele manier. Hoe dat we dit juist doen verklappen we lekker niet! 

 

Ik ben helemaal CreaGeK